SUNE KJEMS

Sune er specialist i service design og er en central aktør i at introducere og opdyrke design thinking i Danmark.

Sune har over 15 års erfaring i at omsætte komplekse udfordringer til innovative løsninger og hjælpe organisationer med at integrere bruger- og designcentret tilgang til innovation.

Sune er medlem af Danmarks Designråds bestyrelse og en del af Dansk Design Center’s mentorkorps.

HELLE VIBEKE CARSTENSEN

HEAD OF ORGANISATIONAL DEVELOPMENT

KØBENHAVNS KOMMUNE

"Hvis du står med en innovativt udfordring, hvor design tænkning og service design er en del af svaret - kan jeg klart anbefale Sune. Sune er fantastisk at samarbejde med, fokuserer på problemet, inddrager brugerne og visualiserer i processen frem mod at skabe løsninger."
OLE VILSTER

SENIOR BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

KMD

“Jeg hyrede Sune til at bidrage til et inkubator projekt og han udførte et fantastisk stykke arbejde – med hensyn til at indhente, udkrystallisere og omsætte kundeindsigter til designkoncepter. Sune er en sand professionel: høj personlig integritet, fordomsfri, kreativ og alligevel konkluderende. Han har fungeret som en rollemodel for, hvordan en konsulent bør agere.”
ERIK LIND OLSEN

HEAD OF BUSINESS DEVELOPMENT

CAVERION

“I min verden er Sune det levende billede af designtænkning og service design. Jeg har været heldig at arbejde med Sune på flere projekter – herunder nogle virkelig hårde, som “hvordan kan vi forbedre forholdet mellem indsatte og vagter i danske fængsler”. Mit indtryk er, at Sune har modet til at udfordre eksisterende synspunkter på en konstruktiv måde, og har empatien til at få folk med på rejser ud i det ukendte og evnerne til at skabe varige forandringer.”
THOMAS VIDEBÆK

EXECUTIVE VICE PRESIDENT

NOVOZYMES

"Sune præsenterede vores strategi så enkelt og konsistent at direktionen effektivt forstod budskaberne, hvilket var en medvirkende årsag til at strategien blev taget så godt imod."
LISELOTTE MOSBÆK

SENIOR KONSULENT

AVANTI PEOPLE

"Jeg kan med glæde anbefale Sune, hvis du er på udkig efter en stærk strategisk og kreativt hjerne blandet med fantastiske design færdigheder. Sune er en meget open minded person og har stærk fornemmelse for ’hvad der mangler i verden’. Dette gør ham til en meget visionær person, som er i stand til at skabe innovative løsninger for de mennesker, han arbejder med."

IDA VESTERDAL

Ida har i løbet af sin karriere styret store innovationsprojekter både som partner i ViaDesign og i ledende stillinger i Novo Nordisk, R&D.

Hun er kandidat i Kultur og Kommunikation og har videreuddannet sig inden for designtænkning og innovationsledelse.

Hun er en betroet ledelsesrådgiver inden for brugerdreven innovation, innovationsledelse, -processer og -værktøjer.

Ida laver desuden uddannelsesprogrammer for specialister og ledere inden for designtænkning og innovationsledelse.

THOMAS D. MILLER

CORPORATE VICE PRESIDENT

NOVO NORDISK A/S

With her passion and energy Ida has played a key role in promoting a user-driven innovation approach, and her professionalism and enthusiasm have been much appreciated by her department team, as well as her colleagues in the management team. She has been able to motivate and inspire her direct reports, whilst at the same time ensuring ambitious business goals were met.